Marek Ztracený vyprodal O2 arénu: Takhle si to vysnil!

Marek Ztracený 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 12:12

Marek Ztracený se o víkendu zařadil po bok velikánů české populární hudby, když vyprodal hokejovou O2 arénu. Pražské koncertní dobrodružství přitom ještě není u konce. Dnes se koná druhé vystoupení.

Marek Ztracený si užívá jedny z nejkrásnějších dnů svého života. Nejen že příští týden oslaví 35. narozeniny, dárek - a hned dvojnásobný - si nadělil už o tomto víkendu. V sobotu odehrál první ze dvou po sobě jdoucích vyprodaných vystoupení v největší české hale, pražské O2 aréně. 

Na koncertech představuje nové album s názvem Planeta jménem stres. Na desce je deset nových písní s bonusovým vánočním singlem. V titulní skladbě hostuje populární slovenský rapper Rytmus, druhým hostem je zpěvačka Tereza Mašková v duetu Víc než hádky.

Když Ztracený velké koncerty oznámil, mnozí to považovali za smělý úmysl. On ale o úspěchu nikdy nepochyboval. „Tenhle oběd jsem si před rokem vysnil,“ napsal na instagramu jen pár hodin před včerejší show k videu, na kterém se spolupracovníky v aréně stoluje. 

Rodák ze Železné Rudy nastartoval svoji kariéru písní Ztrácíš a stal se objevem roku v anketě Český slavík. Poté ale prožil divoká léta. Nyní prožívá nejúspěšnější období svého působení na hudební scén, potvrzením jeho cesty na špičku české populární hudby je i jeho spolupráce s Karlem Gottem.

Témata: Marek Ztracený