Olga Lounová nevěří svým očím: Po krádeži se stalo něco neuvěřitelného!

Olga Lounová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 11:35

Olze Lounové se v posledních týdnech lepila smůla na paty. Po neúspěchu v soutěži ji neznámí pachatelé okradli o nástroje a další důležité věci. Po krádeži se ale stalo něco nečekaného, co ji dojalo.

K Olze Lounové se v posledních dnech odvrátilo štěstí zády. Pár týdnů nazpět nezískala českou nominaci na finále legendární Eurovize, v těchto dnech se jí ale přihodilo něco mnohem horšího. Jak vás stars24.cz informoval, s kapelou ji neznámí pachatelé okradli.

Seznam ukradených věcí je poměrně dlouhý, je tedy jasné, že celková škoda půjde minimálně do desítek tisíc korun. Oblíbená zpěvačka se s žádostí o pomoc obrátila na lidi na sociální síti Facebook. A nevěřila svým očím, co se stalo.

Lounová totiž v nouzi poznala přátele, o kterých možná ani nevěděla. „Když se rozkřiklo, jaká smůla nás potkala, okamžitě se začali ozývat kolegové s nabídkou pomoci. Jsem v podstatě optimistka, ale i tak mě to dojalo,“ prozradila webu blesk.cz.

Nyní nabízí odměnu tomu, kdo ji přivede na stopu ukradených věcí. Olga si je prý klidně odkoupí zpět, což vysvětlila následovně. Jde totiž o přístroje vyrobené na míru, které se nedají lehce sehnat. 

Témata: Olga Lounová