Berenika Kohoutová s dcerou poprvé venku: Ten vzkaz chytne za srdce!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 21:19

Berenika Kohoutová si plnými doušky užívá první dny mateřských povinností. O víkendu vyrazila s dcerou Lolou poprvé na procházku ven. Do rodinného alba navíc pořídila fotku a doplnila ji dojemným vzkazem.

Už týden má Berenika Kohoutová na světě kopii. Na svatého Valentýna se jí a jejímu partnerovi Kryštofovi narodila dcera, které dali poměrně neobvyklé jméno Lola. Talentovaná herečka a zpěvačka si první dny mateřství užívá naplno.

Novorozenou holčičku zatím fanouškům ukázala dvakrát, nejprve jak doma spinká u okna, pak lidem předvedla její malou ručičku, na které je zaujal zajímavý detail. O víkendu Berenika zveřejnila další příspěvek.

Dceru poprvé uložila do nového kočárku a vyrazily na procházku ven. Novopečená maminka doplnila snímek dojemným vzkazem. „V zahradě… S tímhle dítětem v tomhle kočáru až na kraj světa,“ napsala.

Raduje se i její maminka a čerstvá babička, oblíbená spisovatelka Irena Obermannová, která si pochvaluje, že vzhledem k datu narození vnučky konečně bude mít vztah k únorovému svátku zamilovaných.

Témata: Berenika Kohoutová