Jiřina Bohdalová trpí kvůli novému pořadu: Ať už je konec!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 18:09

Jiřina Bohdalová brzy oslaví 89. narozeniny, přesto kývla na nový televizní pořad, který se natáčí v zahraničí. To se legendární herečce moc nezamlouvá. Dokonce vyslovila zajímavé přání.

Jak vás stars24.cz informoval, osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová se počínaje březnem objeví v novém televizním pořadu Zlatá maska, který bude vysílat Prima. Kontroverzi vzbudily už její komentáře na adresu maďarského publika, tím to ale neskončilo.

Dlouholetá hvězda tuzemské televizní zábavy si postěžovala i na dlouhé cesty do Maďarska. Webu blesk.cz prozradila, že nabídku přijala s tím, že se bude natáčet v Bratislavě, což se ale změnilo. K její nelibosti… 

„Lítala jsem, jednou jsem jela autem s Liborem Boučkem... Ale je to opravdu strašně únavné. Budu ráda, až to bude u konce a bude březen. Budu na chalupě. Nic jsem nevzala a já si skutečně odpočinu,“ řekla serveru, co momentálně vyhlíží.

Dohromady 12 masek, pod kterými se skrývá šest Čechů a šest Slováků, představí nová televizní show. V té budou čtyři známé osobnosti, mezi nimiž se objeví třeba i Jakub Prachař, nejen podle zpěvu hádat, kdo se pod maskami skrývá.

Témata: Jiřina Bohdalová