Aneta Vignerová PORODILA! První slova dojaté maminky!

Aneta Vignerová porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 15:25

Modelka Aneta Vignerová oznámila dnes po poledni šťastnou novinu. Na sociální síti potvrdila, že se stala maminkou. Otcem novorozeného chlapce je známý filmař Petr Kolečko.

Roky s devítkou na konci jsou pro Anetu Vignerovou osudové. Deset let po vítězství v České Miss oznámila pohledná brunetka, že je těhotná, o čemž vás počátkem loňského září stars24.cz informoval. Několik měsíců uběhlo jako voda a první potomek je na světě.

Misska potvrdila narození miminka dnes po poledni, když na svém instagramovém profilu sdílela fotografii z porodnice, kde dítko třímá v náručí. Sympatická kráska ihned obdržela spoustu gratulací.

Ozvaly se např. Renata Langmannová, Eliška Bučková, Markéta Konvičková nebo těhotná Monika Bagárová. Vedle snímku se dokonce objevila první slova dojaté maminky. „Nejkrásnější den v životě,“ napsala Vignerová a přidala srdíčko.

Otcem dítěte je její partner, scénárista a režisér Petr Kolečko, mj. tvůrce kultovního seriálu Most!. Aneta nemusí mít velké obavy z toho, jakým bude otcem. Kolečko má totiž dvě děti z předchozího vztahu.

Témata: Aneta Vignerová Petr Kolečko (scénárista)