Timo Tolkki šokuje: Karel Gott (†80) mu předpověděl budoucnost!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 14:50

Timo Tolkki poutá svými vyjádřeními pozornost prakticky neustále, jeho nejnovější slova o Karlu Gottovi nejsou výjimkou. Finský hudebník tvrdí, že mu legendární zpěvák předpověděl budoucnost. Co ho tedy čeká?

Od finského hudebníka Tima Tolkkiho je konečně na chvíli klid, protože na nějaký čas odcestoval z Česka do zahraničí. Ještě před odjezdem ale stihl poskytnout rozhovor, ve kterém se lidem snažil popsat svůj vztah s tchánem. Jak se k němu choval Karel Gott?

Manžel jeho nejstarší dcery Dominiky na něj má jen pěkné vzpomínky. „Byl pro mě jako náhradní otec. Vážně skvělý člověk, nesmírně zdvořilý. Vždycky jsme u něj doma poslouchali muziku,“ prozradil webu extra.cz.

Tolkki dokonce tvrdí, že až do Gottovy říjnové smrti si skoro každý týden volali. „Během jednoho z posledních telefonátů mi řekl, že všechno bude zalité sluncem. Že na mě čeká hodně metalových projektů. A ono se to vážně stalo. Jako by to všechno dopředu věděl!“ 

Vzhledem k obsahu Timovy výpovědi to spíš vypadá, že si pořádně vymýšlel. Je totiž známo, že Karel Gott před ním v posledních letech Dominiku spíš varoval.

Témata: Timo Tolkki Karel Gott