Anička Slováčková bojuje s rakovinou: Takovou radost dlouho neměla!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 13:30

Celé Česko už několik měsíců sleduje statečný boj Aničky Slováčkové s rakovinou a drží jí palce, aby zákeřnou nemoc porazila. Co udělalo oblíbené herečce a zpěvačce v těchto dnech velkou radost?

Anička Slováčková sice už několik měsíců bojuje se zákeřnou rakovinou prsu, což by u spousty lidí bylo poměrně dost vyčerpávající, ona ale mnohdy působí dojmem, že má optimismu na rozdávání. 

Talentovaná herečka a zpěvačka teď září štěstím. Co ji v těchto dnech tak strašně potěšilo? Prozradila to na sociální síti. „Takovouhle radost jsem už dlouho z dárku neměla. Děkuju za krásný obraz plný energie a pozitivních barev,“ napsala v tzv. instagramovém příběhu.

Na snímku, který v něm zveřejnila, navíc nechyběl povzbudivý vzkaz. Dceři slavných rodičů bezpochyby vlil novou krev do žil. „Překvápko hledej uvnitř! Fakt tam je! Ať už to máš brzo za sebou!“ stojí v něm.

Slováčková momentálně podstupuje druhou fázi chemoterapií, v diáři už má poznačené datum té poslední a k tomu osm set vykřičníků, smajlíků a srdíček, jak dříve prozradila. Snad to dobře dopadne.

Témata: Anna Slováčková