Šafářová a Plekanec se zase škádlili: Ty jsi teda expert!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 12:51

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se v posledních dnech mezi sebou často škádlí. Neodpustili si to ani na veřejnosti, když si šli společně zasportovat. Tenistka to zdokumentovala na sociální síti.

Lucie Šafářová tak dlouho „provokovala“ svého partnera kvůli zápachu jeho hokejových rukavic, které půjdou do charitativní dražby, až si Tomáš Plekanec řekl, že jí svůj oblíbený sport ukáže. Základem hokeje je ale samozřejmě schopnost bruslit.

Bývalá úspěšná tenistka se s ledem evidentně moc nekamarádí. Dokonce se na sociální síti pochlubila videem, na kterém jí hokejista zavazuje obuv. „Mám to dobře zašněrovaný?“ ptala se ho.

Když Plekanec zjistil, že ho Lucie natáčí, konečně se zmohl na odpověď. „Neumíš si zavázat ani brusle?“ odvětil mamince dvouměsíční dcery. „Tak proto na to mám experta,“ konstatovala Šafářová, kterou nerozhodil ani fakt, že jí to na bruslích moc nejde. „Jsem hodně špatná, ale může to být jen lepší, že?“ neztrácela optimismus. 

Hokejista a tenistka si konečně užili společné chvíle, v poslední době se totiž jejich svět pochopitelně točí kolem malé Leontýnky, která přišla na svět pár dní před Vánoci. 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec