Ivana Gottová úřaduje: Manévry a kontroly u hrobu Mistra!

Hrob Karla Gotta 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 12:10 | Aktualizováno: 22. února 2020 17:13

K hrobu legendárního zpěváka Karla Gotta stále chodí jeho fanoušci, což si dobře uvědomuje jeho žena. Vdova Ivana Gottová proto neponechává nic náhodě. Na místě posledního odpočinku se proto opět něco děje.

Již dva měsíce mohou fanoušci Karla Gotta (†80) chodit k jeho hrobu na pražských Malvazinkách a uctít tam jeho památku. Umožnila to především vdova Ivana Gottová, která důstojné místo posledního odpočinku zařídila. Zdá se ale, že stále není úplně spokojená.

Dění u hrobu jí ostatně už několikrát přidělalo starosti, třeba když na místě hořelo. Možná i z její iniciativy teď podle informací webu extra.cz probíhají u pietního místa výkopové práce kvůli kohoutku s vodou, která bude sloužit k zalévání, ale i v případě dalšího požáru. 

Podle správy hřbitova manželka zesnulého Mistra hrob pravidelně navštěvuje a kontroluje. „Nemonitorujeme návštěvy paní Gottové, ale je pravda, že na místě byla několikrát uklízet. S rodinou tam asi chodí, ale nesvěřuje se nám,“ řekla výše uvedenému serveru zaměstnankyně správy hřbitova.

Ivana Gottová o odkaz legendárního zpěváka pečuje opravdu zodpovědně. V posledních dnech oznámila data dvou prosincových vzpomínkových koncertů v O2 aréně, které již fanoušci beznadějně vyprodali.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott