Andrea Pomeje se stěhuje v pravý čas: V bytě hořelo!

Andrea Pomeje 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 10:52

Andrea Pomeje odpočítává poslední dny ve starém bytě, než se bude s přítelem stěhovat do vlastního. V těchto dnech se jí ovšem přihodila velká nepříjemnost. U dýdžejky doma totiž hořelo.

Ve středu to bude přesně rok, co nás opustil herec, dabér a filmový producent Jiří Pomeje (†54). Vdova už žije novou životní kapitolu, s nynějším přítelem Petrem Plačkem mají velké plány. Momentálně je zaměstnává především stěhování do nového hnízdečka, které ovšem neprobíhá moc klidně.

„Všichni se nás ptáte, kde bereme tolik energie a optimismu… To netuším, myslím si, že je to spíš takovej ten optimismus ze zoufalství, protože se máme za čtrnáct dní stěhovat a nemáme hotovej barák, nemáme tady sbaleno, takže je to spíš možná taková křeč,“ přiznala Andrea Pomeje před pár dny.

Starosti si navíc sama přidělala i v bytě, který pomalu opouští. Došlo tam totiž k požáru. „Nechávám tady tohle zrcátko celej den, předevčírem jsem přišla a cítila jsem kouř. Byl to fakt takovej ten hodně silnej kouř... Najednou jsem si všimla, že nám hoří dveře,“ popsala fanouškům na sociální síti.

„Od toho zrcátka, jak sem svítilo sluníčko, se udělala lupa a chytly dveře. Což bych jako nikdy neřekla, takže bacha na to!“ vysvětlila Pomeje příčinu požáru a upozornila lidi, aby si dávali pozor. 

Témata: Andrea Pomeje