Eva Pilarová ztrácí chuť žít? První slova z nemocnice!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 10:14 | Aktualizováno: 22. února 2020 15:26

Evu Pilarovou opět trápí zdraví. Legendární zpěvačka skončila před několika dny v nemocnici, odkud se nyní poprvé ozvala. Jak se momentálně cítí?

Během posledních týdnů vás stars24.cz informoval o dalších zdravotních potížích Evy Pilarové. Po pár týdnech relativního klidu jí lékaři museli znovu hospitalizovat ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze.

Nejnovější informace ale přece jen naznačovaly jisté zlepšení. Legendární zpěvačka se podle nich dvakrát postavila zase na vlastní nohy, což ji povzbudilo v dalším cvičení. Ona sama rozhodně nehází flintu do žita, spíš naopak.

Přímo z nemocničního lůžka se Pilarová ozvala, podle svých slov se cítí dobře. Zastřený hlas má prý kvůli lékům. „Nechci, aby mě někdo pohřbíval, já mám chuť žít. Hlavně když je dobrá nálada,“ řekla webu expres.cz.

Lékaři jí původně slibovali propuštění z nemocnice už minulý týden, nakonec ale všechno přehodnotili. Slavice se už domů těší. „Možná příští týden by mě mohli pustit do domácí péče. Jen nechci být manželovi na obtíž, proto se snažím léčení nepodcenit,“ prozradila serveru. 

Témata: Eva Pilarová