Olga Lounová okradena! Škoda je obrovská!

Olga Lounová v Pevnosti Boyard 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 9:00 | Aktualizováno: 22. února 2020 14:51

Populární zpěvačka Olga Lounová řeší tento týden velké nepříjemnosti. Zatím neznámí pachatelé jí totiž okradli o techniku včetně její oblíbené kytary. Škoda je pochopitelně obrovská!

Olga Lounová se v posledních týdnech snažila získat českou nominaci na finále legendární soutěže Eurovize, ale neuspěla. Oblíbenou zpěvačku to už ale jistě přebolelo, zvlášť když v těchto dnech musí řešit mnohem nepříjemnějšími starostmi. 

Jak prozradila na svém facebookovém profilu, tento týden se stala obětí trestného činu. Seznam ukradených věcí je poměrně dlouhý, je tedy jasné, že celková škoda půjde minimálně do desítek tisíc korun.

„POZOR! Prosím Vás přátelé o sdílení… včera nám UKRADLI hlavu - MARKBASS Little Marcus 1000 v racku - Rockacase kufr + pedálový efekt Xotic RC Booster + pedalová ladička Boss TU-3 Chromatic Tuner, MARSHALL JCM 800 V v originální barvě, kytaru Takamine růžově posprejovanou, ukulele Ortega, DMX bezdrátový Showtec showmaster 24 MKII v kufru,“ napsala na sociální síti.

Fanoušky proto požádala o spolupráci, aby pomohla policistům vypátrat pachatele. „Za každou informaci a sdílení děkujeme!“ vzkázala na facebooku. 

Témata: Olga Lounová