PROKLETÍ RODINY? Karel Gott měl před matkou velké tajemství, pak se mu to vrátilo!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2020 20:46

Zesnulý zpěvák Karel Gott před svou maminkou Marií tajil, že má dceru Dominiku. Do své smrti se to nedozvěděla. Následně ale Gott sám zažil něco podobného!

Marie Gottová Karla podporovala v malování a později i ve zpívání. Zemřela v roce 1977 na infarkt a o tragické události se zpěvák dozvěděl těsně před koncertem ve Frankfurtu nad Mohanem. 

Ačkoliv o ní nikdy moc nemluvil, ví se, že byla hodně konzervativní a velmi toužila po vnoučatech."Hele, jsi už dospělý chlap, já bych se ráda dožila vnoučat! Kdy myslíš? A myslíš, že vůbec?" ptávala se ho. Těch se dočkala, jen o tom nevěděla! 

Dominika se narodila v době, kdy se nehodilo mít dítě a nežít s jeho matkou. Právě proto prý nepřiznal, že má vnučku. Tajil ji před celým světem, nikdo nevěděl, že existuje. A Marie zemřela dříve, než se to mohla dozvědět.

Paradoxem je, že právě Dominika svému otci udělala něco podobného. Ve Finsku žila více než 15 let a většinu času po boku dříve úspěšného muzikanta Tima Tolkkiho.

Dominika se ale potají vdala, a to mnoho let předtím, než se to její otec dozvěděl. Neřekla mu o tom, neřekla to ani svým přátelům. 

Témata: Karel Gott Dominika Gottová