Dominika Gottová po kolapsu: Tohle mi způsobil Timo!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 16:18

Dominika Gottová to po návratu do Česka nemá jednoduché, zvlášť když ji sem následoval i problémový manžel Timo. Finský hudebník se tento týden postaral o další skandál. Co provedl své manželce?

Psychika Dominiky Gottové dostávala v posledních týdnech pořádně zabrat, hlavní zásluhu na tom nesl její manžel Timo Tolkki. Po pondělní tiskové konferenci se navíc jejich vztahy ještě více vyhrotily, když finský hudebník začal na svou ženu nepříjemně dorážet.

Není divu, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) nesla takový nátlak jen velice těžce. Jak vás stars24.cz informoval, v úterý a ve středu se omluvila z práce, protože se údajně nervově zhroutila, ačkoliv její muž to popíral. Z kolapsu se však moc dlouho nesbírala.

Již včera se Dominika objevila na narozeninové oslavě v Praze, protože se jí naštěstí ulevilo. Roli nejspíš sehrál i fakt, že Tolkki si sbalil kufry a odcestoval do zahraničí, takže přinejmenším na čas od něj bude klid.

Gottová dokonce na akci ochotně komunikovala s novináři, kterým kolaps potvrdila. „Stalo se to, že se mi udělalo i velmi fyzicky nedobře z posledních událostí s Timem. Překonala jsem to, život jde dál a zase bude všechno dobrý!“ řekla webu extra.cz.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki