Jakub Prachař má za sebou rozchod? Napodobil by Agátu!

Jakub Prachař 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 15:03

Jakub Prachař ještě ani právně nedotáhl rozvod s manželkou a podle některých spekulací už řeší rozchod s novou partnerkou. V takovém případě by napodobil svou ženu Agátu, které se nový vztah rozpadl před pár dny.

Když se Jakub Prachař během loňského roku rozešel s manželkou Agátou Prachařovou, dlouho nezahálel a našel si novou partnerku, topmodelku Denisu Dvořákovou. Nakonec ho napodobila i jeho žena, která to dala dohromady s podnikatelem Zdeňkem.

Před pár dny ale vyšlo najevo, že navzdory společně strávené dovolené v exotickém Thajsku se dvojnásobné mamince nový vztah po krátkém čase rozpadl. To Prachař si soukromí střeží trochu víc, proto se dlouho žádné novinky neobjevovaly. Až tento týden se objevily nové informace.

Redakce webu extra.cz se domnívá, že z romantiky mezi Jakubem a Denisou už možná sešlo. Napovídá tomu i záhadný vzkaz na instagramovém profilu krásky. „Je těžké mě získat, ale ještě těžší je na mě zapomenout,“ napsala tam údajně.

Zdali tato slova adresovala oblíbenému herci a moderátorovi, není jasné. Podle serveru sice působil tento týden na tiskové konferenci televize Prima smutně, to ale není žádný důvěryhodný důkaz. Prachař mohl klidně být jen unavený.

Témata: Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)