Nemocná Eva Pilarová: Všichni na ní kašlou?

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 13:09 | Aktualizováno: 21. února 2020 16:25

Eva Pilarová je v těchto dnech kvůli vleklým zdravotním potížím opět v nemocnici, kde ji pravidelně navštěvuje její manžel. Skoro to občas vypadá, že na ní záleží jen jemu. Je to tak doopravdy?

Evu Pilarovou v posledních dnech zase trápí zdraví. Už v minulém týdnu skončila na lůžku ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze a kvůli zánětu v těle údajně nemohla chodit ani sedět. Nejnovější informace ale přece jen naznačovaly jisté zlepšení.

Legendární zpěvačka se podle nich dvakrát postavila zase na vlastní nohy, což ji povzbudilo v dalším cvičení. Webu blesk.cz to prozradil její manžel Jan Kolomazník, který svou ženu ve zdravotnickém zařízení denně navštěvuje. Mnohdy to vypadá, že je jediným člověkem, který se o několikanásobnou Slavici stará. Je to doopravdy tak?

Nejspíš ne. Pilarová je totiž potřetí vdaná a hned z prvního manželství s hudebníkem Milanem Pilarem, který za komunistů emigroval do tehdejšího Západního Německa, má syna Milana. Před lety zpěvačka prozradila, jaký vztah spolu mají, a to navzdory tomu, že o něm nesmí moc mluvit.

„Syn si to nepřeje a já ho respektuji. Řeknu tedy pouze, že pracuje s počítači, je šťastně ženatý, udělal mě dvojnásobnou babičkou. A máme hezký vztah, dokonce jsem i hodná tchyně,“ řekla v roce 2014 webu ahaonline.cz.

Témata: Eva Pilarová