Marek Eben v montérkách? Tereza Kostková šokuje!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 11:54

Marka Ebena jsme všichni zvyklí vídat v padnoucích oblecích či jiných společenských oděvech, v montérkách si ho umíme představit jen těžko. Jeho dlouholetá spolupracovnice Tereza Kostková ho v nich vlastně viděla už mnohokrát. Jak je to možné?

Tereza Kostková a Marek Eben jsou neodmyslitelně spjatí s televizní taneční soutěží StarDance, která má ovšem po loňské desáté řadě letos pauzu. To ale neznamená, že by oblíbená herečka a moderátorka vůbec nepřišla do styku s tancem. V plesové sezóně je příležitostí habaděj.

Jak ona sama prozradila, pohybu na nich podle svých slov moc neholduje. „Dobrovolně nechodím na jiné plesy než na ty, které moderuji,“ svěřila se v rozhovoru pro server idnes.cz. Pořadatelé si na ní vzpomenou poměrně často, což potvrdila v následující odpovědi, kdy vzpomněla i na svého slavného kolegu.

„Protože je plesová sezóna, tak jich je naštěstí relativně dost, a to mě baví a vyhovuje mi to. Ale přiznám se, že protože to je moje práce, a jak říká krásně Marek Eben: ‚Naše šaty a naše róby jsou naše montérky‛, tak já v soukromí raději vyhledávám klid a ticho šatny,“ vysvětlila Kostková.

V opravdových montérkách si takového gentlemana, jakým je Marek Eben, snad ani neumíme představit. Těžko říct, zdali je v soukromí alespoň čas od času přece jen neoblékne, když doma potřebuje něco udělat.

Témata: Marek Eben Tereza Kostková