Berenika Kohoutová ukázala Lolu! Tohle všechny překvapilo!

Berenika Kohoutová ukázala dceru Lolu 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 8:50

Berenika Kohoutová je maminkou teprve několik dní a většinu zážitků s dcerou si nechává pro sebe. Fanouškům ale přece jen ukázala další zajímavý detail a jedna věc všechny zarazila.

Je to týden, co Berenika Kohoutová přivedla na svět prvního potomka, dceru Lolu. Novopečená maminka zatím pečlivě rozhoduje, co fanouškům na sociálních sítích ukáže. Spící miminko dosud ukázala jen z dálky.

Včera už si talentovaná herečka a zpěvačka dovolila větší detail. Na svém instagramovém profilu ukázala ručičku novorozené holčičky. „Nic není víc,“ napsala k dojemnému snímku, na kterém dcerka celou rukou objímá její palec.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#NicNeniVíc

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off), Úno 20, 2020 v 6:50 PST

U nejnovějšího příspěvku se hned objevily desítky komentářů, někdo si vystačil s emotikony, např. se srdíčky, jiní měli potřebu fotografii okomentovat. Zvlášť jeden komentář upoutal pozornost. „Juuu… jako by měla nalakované nehtíky,“ stojí v něm.

Berenika nechává všechny reakce bez komentáře, od porodu toho zatím moc neprozradila. Její maminka a čerstvá babička ovšem jazyk za zuby neudržela. Spisovatelka Irena Obermannová tento týden prozradila, že Lola přišla na svět na den svatého Valentýna. „Konečně budu mít k tomu svátku vztah. Lola je láska a vždycky bude,“ radovala se.

Témata: Berenika Kohoutová