Dominika Gottová LŽE, udeřil Timo!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2020 8:24

Timo Tolkki prostě nedá své manželce pokoj. Před odletem do zahraničí obvinil Dominiku Gottovou ze lži. Jde o údajný kolaps, který ji měl postihnout po pondělní tiskové konferenci. Co si o něm finský hudebník myslí?

Dominika Gottová v pondělí narychlo uspořádala tiskovou konferenci, na které promluvila o své současné životní situaci, mj. také o rozvodu s manželem. Timo Tolkki jí několik týdnů otravoval v Praze a snažil se ji přesvědčit, aby mu dala ještě šanci, avšak nepochodil a nyní dokonce z Česka odjel.

Ještě před odletem ale s Dominikou komunikoval. Údajně jí napsal esemesku, ve které se ptal, zdali ji může navštívit v práci, aby se s ní rozloučil. Gottová mu ovšem na zprávu neodpověděla a ani mu nebrala telefon.

Jak vás stars24.cz včera informoval, nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se po pondělní tiskovce údajně nervově zhroutila a v úterý a ve středu se omluvila z práce. Finský hudebník ale tvrdí, že je to nestydatá lež.

„Co vím, byla v práci. Vše je mezi námi v pořádku. Jsme stále přátelé. Nevím, proč mi neodpovídala, ale bylo by ode mě neslušné za ní jít do práce, když si to z nějakého důvodu nepřála,“ řekl webu expres.cz.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki