Pocta Karlu Gottovi (†80) má první potvrzenou hvězdu! Vystoupí…

Karel Gott a Helenka Vondráčková 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 21:09

Teprve před pár dny bylo oznámeno konání dvou vzpomínkových koncertů na počest Karla Gotta, na seznamu vystupujících už se objevují první jména. Kdo dnes potvrdil účast?

Minulý týden se na oficiálních webových stránkách legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) objevilo oznámení o velkolepé rozlučce, která se odehraje jen pár dní před Vánocemi. Tento týden přibyl pro velký zájem fanoušků Mistra ještě jeden koncert. 

Moc dalších podrobností ale oznámeno nebylo. Dosud se prakticky vědělo jen to, že zazní nejznámější a nejúspěšnější písně našeho fenomenálního zpěváka, a to za doprovodu Bandu Pavla Větrovce, klavíristy a kapelníka.

Dnes konečně potvrdila účast první hvězda české popové hudby. Populární zpěvačka Helena Vondráčková bude mezi hosty koncertů Pocta Karlu Gottovi, které se uskuteční 15. a 16. prosince v pražské O2 areně.

"Velmi mě potěšilo, že jsem byla oslovena přímo Ivankou (Gottovou), abych se zúčastnila prestižního vzpomínkového koncertu na naši největší pěveckou hvězdu," prozradila Vondráčková agentuře ČTK.

Témata: Karel Gott Helena Vondráčková