Eva Pilarová: Dojemný vzkaz kolegy jí dodal sílu!

Eva Pilarová a Josef Zíma 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 20:20 | Aktualizováno: 21. února 2020 10:40

Evu Pilarovou zase trápí zdraví. S vlekoucími se potížemi má zkušenosti i její kolega Josef Zíma, který legendární zpěvačce věnoval dojemný vzkaz. Co měl na srdci?

Po pár týdnech relativního klidu museli lékaři Evu Pilarovou znovu hospitalizovat ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze. Na vině byl tentokrát zánět v těle, který legendární zpěvačku upoutal na nemocniční lůžko, údajně totiž nemohla chodit ani sedět. Podle nejnovějších informací se ale už dvakrát postavila na vlastní nohy.

Legendární zpěvačce samozřejmě drží palce její kolegové. Něco podobného zažil třeba Josef Zíma, který má dosud problémy s pohybovým aparátem. Loni v říjnu si došel na Pražský hrad pro vyznamenání o berlích. Právě on Pilarové vzkázal, ať se nevzdává. 

„Vím, že jsi na tom špatně… Byl jsem na tom podobně a vzpamatoval jsem se,“ řekl v listopadu serveru ahaonline.cz. Zároveň připojil recept, jak se s psychicky náročnou situací v hlavě vypořádat. 

„Pomáhalo mi, když jsem se budil v noci a měl pocit, že stojím před publikem. To mi dodávalo sílu,“ vysvětlil zpěvák a dodal ještě: „Evo, ty to ustojíš!“

Témata: Eva Pilarová Josef Zíma