Nesmrtelná Jiřina Bohdalová: V 88 letech má nový TV pořad!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 18:42

Jiřina Bohdalová za pár měsíců oslaví 89. narozeniny, přesto je v neustálém pracovním zápřahu. Dnes vyšlo najevo, že na jaře bude mít nový televizní pořad. O co půjde?

Na počátku května oslaví Jiřina Bohdalová už 89. narozeniny, přesto je k nezastavení. V únoru měla s velkým úspěchem v Divadle Na Jezerce premiéru její nová divadelní hra Gin Game. To ale zdaleka není všechno.

Televizní skupina Prima dnes pořádala tiskovou konferenci, ve které představovala program na následující měsíce. Na jaře uvede sedm nových pořadů. V jednom z nich se počítá s legendární herečkou. 

Dohromady 12 masek, pod kterými se skrývá šest Čechů a šest Slováků, představí show Zlatá maska. V té budou čtyři známé osobnosti, mezi nimiž se objeví právě Jiřina Bohdalová či Jakub Prachař, nejen podle zpěvu hádat, kdo se pod maskami skrývá. Pořad vzniká ve spolupráci se slovenskou TV Joj a poběží od 20. března každý pátek ve 20:15 hodin.

Bohdalová už jednou diváky Primy oslnila. Po boku výše zmiňovaného Prachaře již dříve zazářila jako záskok v porotě talentové soutěže Česko Slovensko má talent. 

Témata: Jiřina Bohdalová