Dominika Gottová: DALŠÍ KOLAPS!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 17:54

Dominika Gottová opět zkolabovala! Na dceru legendárního zpěváka toho tento týden opět bylo moc a korunu všemu nasadil její manžel Timo Tolkki. Co bylo příčinou toho, že se zhroutila?

Dominika Gottová v pondělí tváří v tvář manželovi přečetla na tiskové konferenci prohlášení, ve kterém se vyjadřovala ke své životní situaci. Tima Tolkkiho to doslova rozzuřilo, své ženě vzkazoval, že už nemohou být přátelé. Pak se ale přece jen uklidnil.

Jeho nehorázné chování po tiskovce si každopádně vybralo svou daň. Podle informací serveru blesk.cz se nejstarší dcera Karla Gotta v úterý a ve středu omluvila z práce, protože se z nastalé situace nervově zhroutila. Už zase, sluší se říct.

Nestalo se to totiž poprvé. Jak vás stars24.cz informoval, Gottová podobně zkolabovala už po nedávném setkání s manželem. Tehdy musela zrušit domluvené prohlídky bytů, protože nebyla schopná odjet z Mníšku pod Brdy, kde žije u kamarádky.

Tehdy se sešla s manželem, s nímž si zašli na večeři do brazilské restaurace v centru města. Když podnik opustili, nasedli do taxíku, který je oba vysadil na Žižkově. Tam se však cesty manželů rozešly. Příčina kolapsu byla tehdy nejasná.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki