Tomáš Řepka upřímně o svém životě: Je to komedie!

Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 13:45

Tomáš Řepka už po propuštění z vězení, které opustil počátkem roku, spřádá velké plány do budoucna. V souvislosti se svým životním příběhem mluví dokonce o filmu. Jak by ho žánrově zařadil?

Už měsíc a půl si Tomáš Řepka opět užívá plnými doušky svobodu a je jasné, že do vězení už by se vrátit nechtěl. Proto je nutné najít si nějaké zaměstnání. Jak vás stars24.cz informoval, bývalý fotbalista se rozhodl pořádat motivační besedy. Co k nim řekl?

„Můj život je tématem na film, nechyběl by v něm thriller, drama ani komedie,“ řekl upřímně webu netfotbal.cz. „Mám o čem povídat a měl jsem i šanci si pořádně promyslet, jak jsem žil a co chci a nechci opakovat,“ konstatoval někdejší reprezentant.

Na přelomu dubna a května mu navíc vyjde kniha. „A bude pro silné povahy. Popisuju v ní jednu z nejstrašnějších etap svýho života, jak jsem jí opravdu zažil. Rád bych věřil, že některým chlapům otevře oči a že si najde cestu k lidem vůbec, protože jsem se na ní podílel s tím nejlepším úmyslem. Měla by být varováním, ale i motivací,“ pokračoval.

Řepka je navíc po pobytu za mřížemi plný optimismu. „Těším se na všechno, co mě čeká. Zažil jsem toho už tolik, že beru život takový, jaký je. Za mě už bude jenom lepší, to horší už jsem si prožil,“ dodal na závěr rozhovoru.

Témata: Tomáš Řepka