Tajemství Karla Gotta (†80): Měl natáčet nový film!

Hrob Karla Gotta 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 8:51

Legendární zpěvák Karel Gott měl podle svědectví některých lidí plány pro tento rok, kterého se ovšem nedožil. Mimo jiné se s ním prý od března počítalo na natáčení nového filmu. Kdo ho nakonec nahradí?

Už loni v listopadu vás stars24.cz informoval, že Karel Gott (†80) měl přece jen zadní vrátka pro případ, že by mu osud daroval ještě trochu času a on se dožil i nového roku 2020. Vyplývá to alespoň ze slov některých jeho přátel, kteří s ním počítali na svých akcích.

Jednu akci měl v plánu u našich západních sousedů, a to hned v lednu, jak to prozradil německý moderátor Florian Silbereisen. S Gottem měl v úmyslu pro svou květnovou akci počítat i Jaromír Jágr, který plánuje povídání pro fanoušky s předěly v podobě hudebních vystoupení.

Oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol teď propálil další tajemství. Od března má totiž začít s natáčením nového filmu, který se jmenuje Stáří není pro sraby. Podle jeho slov v něm režisér Tomáš Magnusek počítal s legendárním zpěvákem.

„Původně to bylo napsáno pro mě a Karla Gotta. Ale Karel už mezi námi není, tak to bude dělat Pepa Laufer,“ prozradil známý bavič webu sedmicka.tyden.cz. Posledním snímkem ve filmografii Mistra tak zůstane pohádka Když draka bolí hlava.

Témata: Karel Gott Jiří Krampol