Dominika Gottová v ráži: Ostrý vzkaz Timovi a další pro Ivanu!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 8:25 | Aktualizováno: 20. února 2020 14:59

Dominika Gottová to vzala z gruntu. Do jednoho jediného prohlášení vměstnala ostrý vzkaz pro svého manžela Tima i slova adresovaná vdově Ivaně Gottové. Co má dcera legendárního zpěváka na srdci?

Po pondělní tiskové konferenci se opět vyhrotily spory mezi Dominikou Gottovou a jejím manželem. Timo Tolkki nejprve zuřil, pak ale tvrdil, že si s nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) všechno vysvětlil. Ona to ale popírá.

Dominika tvrdí, že se mu rozhodně za nic neomluvila. „To, co Timo vykládá médiím, byla poslední kapka, k ukončení našeho nejen manželství, ale i přátelství. Je to nehorázná lež! Snažila jsem se pouze o to mít s ním dobré vztahy,“ vysvětlila webu blesk.cz.

Dokonce připojila i omluvu své maceše. „Dotklo se ho prohlášení, které jsem dala. Rozhodně mě nebude zastupovat žádný jeho právník a nepodnikám s ním žádné kroky vůči Ivaně Gottové, které se tímto omlouvám za Tima!“ konstatovala.

Otravnému manželovi na závěr něco vzkázala. „Od chvíle, co jsem se vrátila do České republiky, si na svůj život vydělávám sama poctivou prací, on pouze poškozuje vztahy s mými přáteli a také ohrožuje mou práci. Timo, pokud mě máš aspoň trochu rád, nech toho. Prosím, přestaň mě ničit,“ prosí Gottová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Ivana Gottová