Marek Eben: Tohle by do něj nikdo neřekl!

Marek Eben moderuje StarDance 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 12:35 | Aktualizováno: 19. února 2020 15:04

Málokdo by čekal, že Marek Eben může ještě něčím překvapit, jemu se to ale čas od času podaří. Oblíbený moderátor se nedávno na jedné akci odvázal a pronesl vtip, který by od něj nejspíš nikdo nečekal.

Marek Eben se pod palbu dostal už loni během StarDance, když si podle některých diváků neodpustil nemístné komentáře. Teď pronesl vtip, který by od něj nikdo nečekal. Vtipkoval totiž o „zhuleném“ doktorovi. Kdy a jak se to stalo?

Populárního herce a moderátora si jako kmotra nové knihy vybral lékař Jan Měšťák. Jelikož šlo o publikaci týkající se estetických operací nosu, Eben zprvu nechápal, proč si vybrali jeho. „Nejdřív jsem si říkal, že je to pro mě velká čest, pak jsem si říkal, proč on si mě na to Honza vlastně vybral?“ řečnicky se ptal dle serveru tyden.cz.

„Myslím, že je to proto, že potřebuje člověka, u kterého bude jasné, že je nestranný. Když se někdo podívá na mě, hned vidí, že jsem nestranný, protože na můj obličej určitě Jan Měšťák nevztáhl ruku, natož teda na můj nos,“ pokračoval moderátor.

Na závěr přišel již zmiňovaný vtip. „Kdyby můj nos byl výsledkem práce plastického chirurga, musel by to být zhulený plastický chirurg, a to v případě Honzy Mešťáka nepřichází v úvahu,“ dodal Eben podle výše uvedeného webu.

Témata: Marek Eben