Timo Tolkki mluvil s Dominikou! Další obrat o 180 STUPŇŮ!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 8:24

Timo Tolkki a Dominika Gottová byli v posledních hodinách na ostří nože kvůli tiskové konferenci dcery legendárního zpěváka Karla Gotta. Finský hudebník už si však s manželkou promluvil a výsledkem je další obrat o 180 stupňů.

Timo Tolkki se v pondělí pořádně rozzuřil. Naštvala ho tisková konference jeho ženy, po které jí všemožně vyhrožoval, mimo jiné uvedl, že má právníka a jasné požadavky týkající se rozvodového řízení. Zlost mu ale dlouho nevydržela.

„Odpustil jsem jí,“ přiznal webu expres.cz. Dominika Gottová mu podle jeho slov hned druhý den ráno zavolala, aby se za chování po tiskové konferenci, kdy manžela odmítla jen pozdravit, omluvila. Dokonce mu prý vysvětlila, jak to celé bylo.

„Řekla mi, že celou akci zorganizoval jeden novinář, a proto se mnou nemohla mluvit. Pouze četla prohlášení, které on pro ni připravil. Byla na mne velice milá a změnil jsem tedy názor. Budu jí nadále finančně podporovat,“ řekl zmíněnému serveru.

Hudebník se také setkal se dvěma právníky a řešil s nimi rozvod. O velkou právnickou bitvu podle jeho slov nepůjde. „Budu s nimi také řešit mé dluhy ve Finsku a podnikání v Praze. Trvám dále na tom, že mi náleží část dědictví Karla Gotta. V současné době všechno řeší právníci, kterým plně důvěřuji,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová