Lucie Vondráčková: Úspěch vystřídá další průšvih?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 15:40

Lucie Vondráčková jako herečka umí zaujmout, což dokazuje ocenění, které před pár dny nečekaně obdržela. Musí si ovšem dobře vybírat, v čem bude hrát, a to se jí moc nedaří. Momentálně to vypadá, že si zadělala na další trapas.

Mnoho lidí se divilo, když se Lucie Vondráčková před pár dny pochlubila, že byla na filmovém festivalu oceněna za roli ve snímku z kanadské produkce. Po zkušenosti se ztřeštěnou komedií Perfect Kiss, která pohořela dokonce i u jejích velkých fanoušků, to bylo překvapení.

To v Mexiku oceněnému filmu Beyond Her Lens se negativní ohlasy vyhýbají. Na webu ČSFD má od zdejších recenzentů 71 %, což je o neuvěřitelných 62 procentních bodů víc, než kolik má Dokonalý polibek, který je mimochodem 20. nejhorším filmem v celé databázi.

V psaných hodnoceních snímku navíc nechybí slova, které by si oblíbená herečka a zpěvačka měla vzít k srdci. „Velmi dobrý kraťas. Pokud by takto hrála Lucie Vondráčková i v celovečerních filmech, nebylo by co kritizovat,“ píše jedna z divaček.

Jenže už teď víme, že si dvojnásobná maminka spíš zadělává na další trapas. Jak vás stars24.cz informoval, měla by se objevit ve filmu Dědictví pod psa režisérky Martiny Adamcové, která stála za tragickou taškařicí Perfect Kiss. Tak uvidíme…

Témata: Lucie Vondráčková