Andrea Pomeje: Vzpomínka na Jirku zahalená kouřem!

Andrea Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 13:41

Na konci února uplyne rok od předčasného úmrtí Jiřího Pomeje. Na oblíbeného herce na sociální síti zavzpomínala vdova Andrea. Při jaké příležitosti jméno zesnulého manžela opět použila?

Příští středu to bude přesně rok, co nás opustil herec, dabér a filmový producent Jiří Pomeje (†54). 26. února 2019 podlehl rakovině hrtanu, se kterou bojoval od roku 2017 a která u něj metastázovala do celého těla. Zanechal tu po sobě dceru Aničku a vdovu Andreu, která v těchto dnech zveřejnila na sociální síti vzpomínku na manžela zahalenou kouřem.

Historka se totiž týká kouření. „Když se v ČR zakázalo kouřit v hospodách, byla jsem naštvaná. V tu dobu jsem žila s Jirkou, který kouřil dvě krabičky denně… já tak 5-6 cigaret, spíš jsem popotahovala, ukuřovala od něj,“ přiznala dýdžejka.

„Pak jsem otěhotněla a s dvěma čárkama na počůraným testeru jsem přestala kouřit i pít do hodiny! Nahradilo to jiné štěstí… pro někoho divný, že to srovnávám s cigárama a alkoholem, jenže pro některé bytosti je to velké synonymum,“ popsala Pomeje.

Andrea se těmito slovy snažila propagovat „zdravější“ náhražku cigaret. „Myslím, že je kolem spousty lidí jako já, kteří si uvědomují, že dělají věci, které jim kazí zdraví a chtěli by to změnit… Je to v hlavě,“ dodala.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje