Nemocná Anička Slováčková: Těmito slovy jí lidé ubližují!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 11:16

Anička Slováčková má během boje s nemocí velkou podporu příbuzných, přátel i fanoušků, kteří však občas pronesou zraňující slova. Co dcera slavných rodičů nerada slyší z úst lidí?

Spoustu nových příznivců si Anička Slováčková získala tím, jak „v přímém přenosu“ statečně bojuje s rakovinou prsu. Snad doopravdy každý Čech jí přeje uzdravení, přesto se najdou lidé, kteří jí svými slovy dokážou ublížit, a to když přijde řeč na její profesní kariéru.

„Lidé vidí za každým vaším úspěchem rodiče a s tím nejsem srovnaná ani dnes. Není mi příjemné, když s takovým názorem přijdu do kontaktu a nesetkala jsem se s tím, že by to bral někdo pozitivně,“ svěřila se již v prosinci dle webu rozhlas.cz v pořadu Xaver a host.

Narodit se do umělecké rodiny má prý tedy své výhody i nevýhody. „Vyrůstala jsem hodně bez rodičů a netrávila s nimi tolik času, kolik bych chtěla. A mámu jsem vnímala hlavně jako Dádu, až když sestoupila z pódia, tak to pro mě byla máma. V rodičích mám ale velkou oporu,“ prozradila.

Obrací se na ně zvlášť v současné situaci. „Důležitým lékem proti této nemoci je podpora blízkých. Nestyďte se za to, když je vám špatně a zavolejte jim, ať k vám přijdou. Dodá vám to odvahu,“ vysvětlila talentovaná herečka a zpěvačka.

Témata: Anna Slováčková