Chápe to Vít Starý z Mandrage? Do existenčních potíží neuvrhl jen sebe!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 10:40

Oblíbená kapela Mandrage se rozhodla skončit kvůli problémům zpěváka Víti Starého, který si nejspíš vůbec neuvědomuje, že do existenčních potíží nedostal jen sám sebe. Kolik dalších lidí poslal na pracák?

Problémy jediné osoby položily jednu z nejpopulárnějších tuzemských kapel. Mandrage ukončili činnost kvůli zpěvákovi Víťovi Starému, který si podle jejich prohlášení prochází těžším obdobím. Jeho nynější indispozice ovšem stála práci mnoho lidí. Potvrdil to jeden z členů úspěšné skupiny.

„Já si myslím, že je to pro všechny stejně bezvýchodná situace. Je to dvanáct lidí bez práce jako lusknutím prstů. Protože kapela je pět lidí, manažerka a pak máme crew kolem sebe. Což jsou lidé, kteří s námi jezdí léta letoucí, ať už jsou to zvukaři, technici, osvětlovači,“ vysvětlil pro tn.cz baskytarista Michal Faitl.

Sám se teď těší na to, že stráví víc času doma. A co ostatní? „Pepa má tetovací salón. Na podzim ho založil a vypadá, že ho to baví a i se mu tam daří. Matyáš je strašně šikovný v projekcích, dnes dělá projekce několika kapelám, největším v České republice… Franta říkal, že půjde pracovat, tak jsem na něj zvědavý,“ dodal.

Co bude dělat zpěvák Starý, neví z kapely nikdo. Sice se objevily informace, že nastoupil na léčení, protože se v souvislosti s ním mluví o závislosti na drogách, kytarista Josef Bolan to ale popřel.

Témata: skupina Mandrage