Nemocná Eva Pilarová: Tohle prostě musí zabrat!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 8:50

Eva Pilarová se toho v životě vytrpěla mnoho, zdravotní potíže ji bohužel sužují i na stará kolena. Oblíbená zpěvačka však z minulosti zná recept, který jí vždy a zaručeně pomůže. O co se jedná?

Evu Pilarovou v posledních týdnech opět trápí závažné zdravotní potíže. Se zánětem v těle ji během minulého týdne hospitalizovali ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze, údajně totiž nemohla chodit ani sedět.

Za prapůvod všech nynějších problémů se považuje léčby rakoviny, kterou jí lékaři diagnostikovali v přelomovém roce 1989. Dávali jí tehdy mizivou naději na uzdravení a rok a půl života. Populární zpěvačka ale tehdy objevila zajímavý recept, který se jí může hodit i dnes.

„Tenkrát mi vedle doktorů hodně pomáhala léčitelka a později léčitel, velkou oporou mi byl můj manžel Honza. A taky mi pomohla moje víra v Boha – o tom se budu hádat do krve s každým, kdo mi tvrdí, že na tom nic není! Věřím v Boha odmalička, k tomu jsem byla vedená,“ řekla loni serveru idnes.cz.

Podle posledních informací z nemocnice se stav Pilarové lepšil. V nemocnici jí mělo být slíbeno, že pokud budou výsledky nadále dobře vycházet, o uplynulém víkendu ji propustí. Zdali se to opravdu stalo, není jasné.

Témata: Eva Pilarová