Timo Tolkki reaguje na výstup Dominiky: Má právníka a jasné požadavky!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 21:09

V posledních hodinách má vztah Dominiky Gottové s manželem turbulentní vývoj. Timo Tolkki ostře reaguje na tiskovou konferenci své ženy. Vzkázal jí, že už má právníka a jasné požadavky.

Dominika Gottová dnes překvapivě uspořádala tiskovou konferenci v centru Prahy, na které mimo jiné mluvila o současném vztahu se svým finským manželem, s nímž se chce rozvést. Timo Tolkki se na místo nečekaně dostavil, jeho žena před ním ale utekla.

Hudebníka to evidentně naštvalo a zlost si hned krátce poté vylil na sociální síti, kde zveřejnil své požadavky týkající se rozvodu. Pokud platilo, že doteď žádné neměl, nyní se to opravdu výrazně změnilo. 

„Nevzdám se tak jednoduše. Podle finského práva vlastním padesát procent všeho, co vlastní nebo co dostala od Karla Gotta. Také je odpovědná za padesát procent mých dluhů ve Finsku,“ vzkazuje Tolkki na facebooku.

„Kontaktoval jsem zde právníka, abych dostal, co mi právem náleží. Na tiskovce kolem mě (Dominika) chladně prošla, a dokonce ani nepozdravila. To mě extrémně naštvalo,“ vysvětlil Timo. 

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová