Petr Novotný se opět ukázal na veřejnosti: Je hodně nemocný!

Petr Novotný 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 20:20

Petra Novotného jsme dříve byli zvyklí pravidelně vídat na televizní obrazovce, momentálně už mu to však zdraví nedovoluje. Teď se známý bavič po delší době ukázal na veřejnosti. Jak se mu daří?

Petr Novotný býval jedním z nejznámějších českých bavičů, v posledních letech ho však trápily velké zdravotní potíže. V roce 2013 utrpěl mrtvici a další problémy přišly na přelomu let 2016 a 2017, kdy opakovaně končil v nemocnici. 

Je to tedy vždycky svátek, když se objeví na veřejnosti. Naposledy se před pár dny objevil v pražských Řeporyjích, kde dělá starostu jeho syn Pavel Novotný, bývalý bulvární novinář. Právě on zveřejnil na twitteru fotku, kde otec pózuje např. společně s Oldřichem Kaiserem.

Já byl tak rád, že přišli táta s mamkou. A že vznikla tahle fotka. Že to všecko do sebe zapadlo? #magoredekuju #jirousova #reporyje pic.twitter.com/hpbOEmqAfr

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) February 16, 2020

„Já byl tak rád, že přišli táta s mamkou. A že vznikla tahle fotka. Že to všecko do sebe zapadlo,“ napsal ke snímku kontroverzní komunální politik, kterého řada lidí vyzvala, aby tatínka pozdravoval. 

„On je hodně nemocný, ale co už… obklopen pěti vnoučaty, tajný výpravy do ledničky, procházky, synek dělá normální práci, Slavia v laufu, je to hezký podzim života. Pečujeme o něj jako o národní klenot,“ dodal Pavel.

Témata: Petr Novotný Pavel Novotný