Vít Starý z Mandrage: Nikdo mu nepomáhá? Celé je to jinak!

Skupina Mandrage ukončovala své 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 16:11 | Aktualizováno: 17. února 2020 22:00

Zpěvák Mandrage Vít Starý podle všeho bojuje s démony, členové kapely však dali jasně najevo, že si musí pomoct sám. Přesto se prý našla dobrá duše, která by problematickému frontmanovi ráda pomohla.

Oblíbená tuzemská kapela Mandrage doplatila na problematickou osobnost Víti Starého. Zpěvák a jeden z nejvýraznějších členů si podle kolegů a kamarádů prochází těžkým obdobím, a tak se ani neobjevil na pódiu během nedávného posledního koncertu, kde ho nahradili narychlo sehnaní hosté.

Nejčastěji se v souvislosti s frontmanem mluví o závislosti na návykových látkách. Před časem se sice objevila informace, že Starý začal problém řešit a údajně nastoupil na léčení, kytarista Josef Bolan to ale popřel.

Z kapely nevyzařuje moc velká ochota Víťovi pomoct, přesto prý na boj s démony není sám. Web expres.cz přišel s informací, že zpěvák má mít partnerku, která při něm stojí i v této tíživé životní situaci. V Plzni se navíc proslýchá, že to s ním vůbec nemá být tak špatné, jak se píše.

Bolan každopádně tvrdil, že podobné problémy nemá Starý poprvé. V roce 2012 měla být situace podobná. „Akorát se nám podařilo Víťu přesvědčit, že by měl se sebou něco dělat. Kapela mu zařídila vše, co k tomu potřeboval, včetně odborné pomoci. Bohužel se to už tenkrát nesetkalo s úspěchem,“ řekl pro novinky.cz.

Témata: skupina Mandrage