Bohuš Matuš šokuje: Miminko s šestnáctkou?

Matuš, Bohuš 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 14:24

Bohuš Matuš se nijak netají vztahem s šestnáctiletou Lucinkou, která je ještě školou povinná. Ani to mu nebrání v tom, aby přemýšlel o svatbě nebo třeba o miminku. Co k tomuto tématu známý zpěvák řekl?

Bohuš Matuš v poslední době poutá pozornost především vztahem s o 30 let mladší partnerkou, jeho pěvecká kariéra takový zájem nebudí. S šestnáctiletou Lucinkou má charismatický zpěvák velké plány. Kvůli ní ostatně ukončil svůj předchozí osmiletý vztah.

Mladou dívku si někdejší bronzový Slavík hýčká. „Rád se o někoho starám. Barvím jí vlásky, prostě se o ni starám jako o moje miminko,“ nechal se slyšet v pořadu TV Nova Život ve hvězdách. Když už padlo slovo miminko, o společném potomkovi pár doopravdy diskutuje.

„Klidně teď, ale raději si počkám,“ přiznala Lucie dle webu tn.cz s tím, že by se za Bohuše ráda provdala hned, jak jí bude osmnáct let. Zpěvák se do toho tolik nehrne. „Pořád jí říkám, že má ještě čas, že je ještě miminko. Říkám, ať si dodělá školu, maturitu a další věci a trochu se ještě rozkouká. Ale kdyby to mělo přijít, také bych se tomu nebránil,“ konstatoval.

Zatím ale Matuš s výrazně mladší partnerkou ani nebydlí. „Lucinka bydlí u rodičů, ale je u mě dost často. Peče pro mě, přibral jsem asi čtyři kila a nevejdu se do kostýmů. Hrozně rád vařím, občas si doma uklidíme a rádi si hrajeme,“ prozradil.

Témata: Bohuš Matuš