Namyšlená Pagáčová v SuperStar u diváků narazila: Arogance!

Patricie Solaříková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 13:46 | Aktualizováno: 18. února 2020 16:33

Mnoho lidí neskrývalo překvapení, když bylo oznámeno, že v porotě SuperStar usedne herečka Patricie Pagáčová. Hned první díl ukázal, že kritiků tohoto rozhodnutí je spousta. Co někdejší hvězdě Ulice vzkazují?

Nova si nejspíš myslela, že s novou SuperStar udělá větší díru do světa. Ve sledovanosti prohrála s Českou televizí a filmem Past o tragickém osudu Jiřiny Štěpničkové. Herectví je hlavním povoláním jedné z porotkyň talentové soutěže. Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) rozdělila diváky na dva tábory.

Jedna skupina nešetřila chválou a radila, ať si z kritiky nic nedělá. „Byla jste skvělá… Váš pohled je i pohled nás obyčejných lidí,“ vyjádřila se Ivana. „Byla jste skvělá. Jste hrozně sympatická, a myslím, že se do poroty naprosto hodíte,“ konstatovala zase Karina.

Příznivci jí ovšem varovali i před negativními reakcemi, které se na jejím instagramovém profilu objevily. „Páťo, hlavně nečti ty hejty a nenech se rozladit. Je jasné, že lidi budou psát hnusy, ale hodně lidem se tam fakt líbíš,“ napsala Petra, která měla nejspíš na mysli třeba následující komentář.

„Že je tady madam hvězda arogantní v běžném životě, je celkem známo. Párkrát přišla k nám do obchodu a to, co z ní vyzařovalo za aroganci a namyšlenost, je něco naprosto odpuzujícího, a že se slečna Patricie dívá v obchodě do zrcadel, jestli ji lidi pozorují, to už taky o něčem vypovídá. Vy nemáte s dobrým člověkem nic společného,“ natřela jí to Šárka.

Další kritici si vystačili s hodnocením jejího výkonu v porotě. „Mám Vás ráda jako herečku, ale do tohoto pořadu se opravdu nehodíte… Nic proti Vám,“ vzkázala Michaela. „Myslím, že tímto jste přišla o spousty fanoušků. Zlatá Kirschner v Hlase. Na to, jak ji každý odsuzoval, tak ta byla ještě zlatá!“ dodala další diskutující.

Témata: Patricie Solaříková