Dominika Gottová o rozvodu s Timem: Klíčové rozhodnutí stále nepadlo!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 13:10

Dominika Gottová už několik měsíců pracuje na tom, aby se konečně rozvedla s manželem Timem, který mimo jiné nasekal obrovské dluhy. Jak ale vyšlo najevo, naprosto klíčové rozhodnutí ještě stále nepadlo.

Navzdory všemu, co se v posledních dnech stalo, trvá Dominika Gottová na rozvodu s manželem Timem Tolkkim, který ji původně přijel do Prahy přesvědčit, aby mu dala ještě šanci. Minulý týden dokonce požádala o pomoc finské úřady.

Úředníci jí vysvětlili, že by si celou záležitost měla opravdu důkladně promyslet. „Musím si ještě s ambasádou ujasnit důležitou věc. A to termín, od kterého chci rozvodové řízení řešit. Protože ten je klíčový pro celou záležitost,“ prozradila serveru blesk.cz. Proč to hraje roli?

„U majetkového režimu manželů ve Finsku datum zahájení rozvodového řízení určuje, jaký majetek bude zahrnut do vypořádání majetku manželů. Je-li jeden z manželů nadměrně zadlužen, jeho jmění se označí jako nula,“ vysvětlil úředník dle zmíněného webu.

Pokud si Gottová rozvod ještě nerozmyslí, znamená to jediné. Ze zadluženého hudebníka, jehož dluhy údajně dosahují v přepočtu na koronu výše několika milionů, nedostane ani korunu. To jí ale nejspíš mrzet nebude, protože bude hlavně ráda, že s ním konečně zpřetrhala vazbu.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki