Lucie Vondráčková je stále nezadaná? S Radimem je to prý srdcovka!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 11:17

Kolem Lucie Vondráčkové se od jejího návratu do Česka motalo hned několik pohledných chlapů, ona však po novém vztahu dosud nezatoužila. Změnilo se na tom něco v novém roce?

Lucie Vondráčková je od rozpadu manželství s Tomášem Plekancem nezadaná a občas působí dojmem, že na osoby opačného pohlaví zanevřela. S muži ale v posledních měsících nazpívala několik duetů, které slaví nevídané úspěchy v hitparádách.

Dnes se oblíbená herečka a zpěvačka pochlubila na sociální síti, že její písnička Stanice svět opět kralovala v rozhlasové hitparádě Česká dvanáctka. „Jsme s Radimem moc rádi, že se vám naše srdcovka líbí! Merci!“ napsala na svém facebookovém profilu.

S Radimem Flenderem šlo evidentně o úspěšnou pracovní spolupráci, osobně si ovšem dvojnásobná maminka rozuměla spíš s Juliánem Záhorovským, který pro ně napsal duet Umřu s tebou. Právě vedle něj někdejšího účastníka SuperStar se Lucie rozzářila a chichotala jako malá školačka. Ona sama ale nedávno přiznala, že o vztah nestojí.

„Nějak nejsem schopna vrhnout se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu. A taky teď mužskému pokolení zrovna moc nevěřím. Teda vůbec… Takže proč bych někoho hledala?“ svěřila se časopisu Můj svět.

Témata: Lucie Vondráčková