Karel Gott (†80) znovu na prodej? Pořadatelé koncertu mají jasno!

Karel Gott 10

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 10:39

V očích mnoha fanoušků Karla Gotta bylo o víkendu patrné zklamání. Lístky na prosincový koncert šly na dračku a na všechny příznivce se pochopitelně nedostalo. Teď jim ale opět svitla naděje.

V sobotu, na den přesně deset měsíců předem, šly do prodeje vstupenky na Poctu Karlu Gottovi v pražské O2 aréně. Jak vás stars24.cz o víkendu informoval, lístky se vyprodaly neuvěřitelnou rychlostí za pouhou hodinu. I proto se v hlavě povolaných lidí zrodil plán.

Podle informací webu ahaonline.cz oznámí Ivana Gottová co nevidět druhý koncert. Z logistických důvodů by se měl uskutečnit hned další den, tedy 16. prosince, aby se v hale nemuselo nic přestavovat. Vstupenky by měly jít do prodeje ještě tento týden.

Když se o prosincových koncertech na počest zesnulého zpěváka objevily první spekulace, rovnou se počítalo s tím, že se ve dvou dnech uskuteční stejný počet vystoupení. Nakonec ale pořadatele přesvědčil až velký zájem o lístky na první koncert.

Vzpomínkové koncerty se uskuteční více než rok po smrti legendárního Slavíka. Karel Gott (†80) podlehl vážné nemoci 1. října minulého roku, a to jen krátce poté, co lidem svou diagnózu oznámil.

Témata: Karel Gott