Šafářová a Plekanec zase spustili bouři: To si mohli odpustit?!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 9:25 | Aktualizováno: 18. února 2020 22:16

Řada lidí stále viní Lucii Šafářovou z rozpadu manželství jejího partnera Tomáše Plekance a herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové. Po období klidu se tito lidé opět připomněli. Tenistka je vyprovokovala zveřejněním fotografie s kyticí růží.

Lucie Šafářová se v pátek, tedy na den svatého Valentýna, pochlubila na svém instagramovém profilu velkou kyticí růží od Tomáše Plekance, někdejšího partnera Lucie Vondráčkové. Sportovní pár tím po období relativního klidu zase jednou spustil bouři. Spoustě lidí se sice příspěvek líbil, našli se však i lidé opačného názoru.

„Slečno Šafářová, kytice je nádherná, ale byla by i nádherná, kdyby jste si jí užila v soukromí, tam, kam patří. Musíte jí dávat na odiv a vyvolávat bolest v srdci Lucky Vondráčkové? Nešlo by lásku prožívat v soukromí a bez sociálních sítí. Neubližujte, když nemusíte, a trochu taktu se od Vás očekává,“ vzkázala tenistce Marie.

„Milá Marie, opravdu ne, je krásná a z lásky… Není důvod ji schovávat v soukromí… Lucie Vondráčková je úplně někde jinde… Lucko Šafářová, myslím, že dlouho Šafářová nebudete a moc Vám s Tomášem držím pěsti a přeji moc a moc štěstí s Leontýnkou… Je to krásný a nikdo Vám to nemůže zkazit,“ oponovala Hana.

Šafářová si získala sympatie i dalších diskutujících. „No, taky musím přidat něco mimo, a sice, že čím déle vás, Lucko, sleduju, tím víc vás mám ráda, fandím vám a nějak chápu, proč Tomáš zakotvil zrovna u vás. Přeji celé vaší rodince jen to dobré,“ zní jeden ze vzkazů.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec