Timo Tolkki o Dominice: Spali jsme spolu a budeme zase!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 8:24

Timo Tolkki nepřestává udivovat tím, jak se mění jeho nálady i názory. Před pár dny chtěl nechat Dominiku Gottovou na pokoji, najednou je zase všechno jinak. Fin prohlašuje, že spolu spali pod jednou střechou a budou zase.

Timo Tolkki se minulý týden vzdal naděje, že ještě přesvědčí manželku, aby mu dala druhou šanci. Přesto nakonec strávil s Dominikou Gottovou celý čtvrteční večer, který skončil nečekaně. Finský hudebník totiž svou ženu dostal do hotelového pokoje. Co se dělo tam?

Dcera Karla Gotta (†80) tvrdí, že po ní manžel chtěl sex, on to popírá se slovy, že už ho Dominika nepřitahuje. „Minulou noc jsme byli spolu, spali jsme v jedné místnosti a v jedné posteli,“ pochlubil se Top Star magazínu.

Tolkki má prý v plánu v české metropoli zůstat a pronajmout si dům, kde by s Gottovou žil. „Nikdy se jí Finsko nelíbilo a já už mám plné zuby té zimy,“ vysvětlil Fin, kterému není lhostejné, jak se jeho manželce vede.

„Dělíme se o všechno. Pomáhám jí. Budu tady zakládat společnost, do které investuji všechno ze svých vystoupení a nahrávek a zaměstnám tam Dominiku, aby se už nemusela živit jako servírka,“ odhalil Timo své plány.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová