Anička Slováčková si špatný konec nepřipouští: Dojemná slova plná optimismu!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2020 10:40

Statečná Anička Slováčková už nějaký čas svádí boj se zákeřnou nemocí, který by jí klidně mohla připravit o život. Takový scénář si ovšem nepřipouští. Potvrzují to optimistická slova, která zveřejnila na sociální síti.

Anička Slováčková už několik měsíců bojuje se zákeřnou rakovinou prsu a momentálně prochází druhou fází léčebných chemoterapií. Přesto je plná optimismu a možnost špatného konce si moc nepřipouští. Naopak se dívá do budoucna a má jedno velké přání.

Fanouškům se s ním o víkendu svěřila na svém instagramovém profilu. Co si přeje uprostřed kalendářní zimy? „Jaro, pojď už k nám,“ napsala talentovaná herečka a zpěvačka.

„Těším se na každou rozkvetlou kytičku, na tu sladkou a svěží vůni ve vzduchu, na zelený stromy, dlouhý dny a zpěv ptáků… Včeličky, broučky… Dny strávené s rukama v hlíně na zahradě,“ vysvětlila dcera slavných rodičů.

„Večery sedící na vyhlídce v Riegráčích. Šatičky a lehký svetry… Tak šup jaro,“ dodala ještě Slováčková, která si především přeje, aby konečně porazila zákeřnou nemoc.

Témata: Anna Slováčková