Eva Pilarová na prahu smrti? Zpěvačka dostává od života facku za fackou!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. února 2020 9:28 | Aktualizováno: 17. února 2020 13:11

Zpěvačka Eva Pilarová prožila velmi těžký život. Bojovala se samotou, smrtí blízkých i s řadou těžkých nemocí. Od těch ostatně nemá pokoj dodnes.

Evu Pilarovou v posledních dnech zase trápí zdraví, a tak musela být hospitalizována v jedné pražské nemocnici. Tamní lékaři bedlivě sledují, jak se vyvíjí její zdravotní stav.

Na vině měl být zánět v těle, který ji upoutal na lůžko. Legendární zpěvačka totiž údajně nemohla chodit ani sedět. Cenu města Brna, odkud pochází, tak za ní musela tento týden v jihomoravské metropoli převzít sestřenice Helena Štefanová.

Pro zpěvačku jde o další těžkou životní zkoušku, kterých už prodělala nespočet. Ji i syna opustil manžel, měla trable se zákonem a postihla ji zákeřná rakovina. 

První rána přišla, kdy její muž odjel s Divadlem Spejbla a Hurvínka do Západního Německa a Švýcarska. Útěkem z Československa ale problémy neskončily.

O něco později zahynula téměř celá její kapela při leteckém neštěstí a následně se ocitla na prahu smrti, když jí lékaři diagnostikovali rakovinu a dali rok a půl života. Naštěstí je tu s námi i nadále!

Témata: Eva Pilarová