Andrea Pomeje: Za života Jiřího TRPĚLA? Děsivá zpověď o sebepoškozování!

Andrea Pomeje 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. února 2020 8:43

Andrea Pomeje se na sociální síti rozhodla před nedávnem popsat, jak přišla ke svým pěti tetováním. To se ale změnilo v děsivou osobní zpověď!

Zatímco první tři tetování vznikla kupříkladu z mladické nerozvážnosti nebo jako připomínka na dceru Aničku, příběh dvou dalších je mimořádně zajímavý. 

Dýdžejka si je nechala udělat najednou před dvěma lety dva dny před Vánocemi. "Prostě mi hráblo," vzpomínala Andrea, které se tehdy přihodila zvláštní věc – začala prý chápat lidi, kteří se sebepoškozují. A fanoušky vzápětí ujistila, že to myslí naprosto vážně.

"Díky té bolesti se mi vrátily zpátky reálné pocity, emoce, připadala jsem si zase jako člověk," popisuje dýdžejka. Zjistila tehdy, že bolest nemusí vždy jen ubližovat. "Může vás probrat a spustit zdravé myšlení… třeba některým lidem pár facek hodněkrát prospělo," dodala Andrea Pomeje.

Nutno dodat, že vdova prožila několik těžkých let. Musela jsem se starat o holčičku, o Jirku Pomejeho, o domácnost a vydělávat. "Nesměla jsem se hroutit a psychicky se dostala do nějakého zvláštního stavu beztíže… jako bych fungovala mimo tělo…," popisuje s odstupem času svůj tehdejší stav.

Témata: Andrea Pomeje