Tomáš Plekanec se činil: Takhle obdaroval na Valentýna svou Lucku!

Lucie Šafářová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 15:33

Tomáši Plekancovi už jeden předchozí dlouhodobý vztah nevyšel, tentokrát tedy neponechává nic náhodě. Na dnešního svatého Valentýna nezapomněl a svou Lucku obdaroval opravdu nádherným způsobem.

Manželství s Lucií Vondráčkovou nakonec Tomáši Plekancovi nedopadlo podle představ, v novém vztahu ale dělá všechno pro to, aby z něj vzájemná chemie nevyprchala. V posledních dnech si nenechá ujít jedinou příležitost, aby Lucii Šafářové připomněl, že jí má opravdu rád.

Minulý týden slavila bývalá tenistka a maminka jeho novorozené dcery Leontýnky třiatřicáté narozeniny, na které hokejista brněnské Komety nezapomněl. Struny na raketě vyměnila Lucie za ty na hudebním nástroji, protože od partnera dostala ukulele.

Na den svatého Valentýna, který připadá na dnešek, tedy 14. února, už se dočkala celkem očekávaného dárku. Na svém instagramovém profilu se pochlubila obrovskou kyticí červených růží od Plekance.

„S každým nádechem miluj sebe a s každým výdechem miluj všechny bytosti okolo sebe… Krásného Valentýna Vám všem!“ napsala Šafářová, která momentálně na romantiku s Tomášem nemá úplně moc času. Prioritu má totiž jejich ani ne dvouměsíční holčička.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec