Valentýnské prozření Lucie Bílé: Tohle vyčetla svému Radkovi!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 13:50

Lucie Bílá působí vedle svalovce Radka Filipiho velice šťastným dojmem. Přesto mu v den svatého Valentýna na sociální síti něco vyčetla. Změnila snad na svého přítele názor?

14. únor je dnem svatého Valentýna, který se po celém světě slaví jako svátek lásky. Z anglosaských zemí proniká tato tradice i k nám, což můžeme pozorovat i u našich celebrit. Třeba taková Lucie Bílá je momentálně tak moc zamilovaná, že využije každé příležitosti k tomu, aby si to s partnerem náležitě připomněla.

Slavice dnes na svém instagramovém profilu sdílela zamilovanou fotku se svalovcem Radkem Filipim, v doprovodném komentáři mu však tak trochu vyčinila. „Kdybych věděla, že jednou potkám tohoto věčně usměvavého, laskavého a milujícího muže, nebudu tak zmatkovat, v klidu si na něj počkám a pak jen řeknu… ‚Ahoj, kdes byl tak dlouho?‛“ napsala.

Na závěr nezapomněla popřát všem pěkně strávený den. „Krásného Valentýna, moji milí… a nezadaní, nezmatkujte, na každého někde za rohem čeká láska za odměnu… já už to vím!“ poradila Bílá, která má za sebou dvě nepovedená manželství.

Na příkladu oblíbené zpěvačky všichni vidí, že jde o pravdivá slova. Vedle mladšího partnera na první pohled sama omládla. Čas od času se dokonce objeví spekulace o svatbě, na tu ale zatím nedošlo.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi