Eva Pilarová dál trpí v nemocnici? NOVÉ INFORMACE!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 13:11

Evu Pilarovou v posledních dnech zase trápí zdraví, a tak musela být hospitalizována v jedné pražské nemocnici. Tamní lékaři bedlivě sledují, jak se vyvíjí její zdravotní stav. Jaká je jejich nejnovější předpověď?

Evu Pilarovou opět trápí poměrně závažné zdravotní potíže. Jak vás stars24.cz informoval, po pár týdnech relativního klidu jí znovu museli hospitalizovat ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze.

Na vině měl být zánět v těle, který ji upoutal na lůžko. Legendární zpěvačka totiž údajně nemohla chodit ani sedět. Cenu města Brna, odkud pochází, tak za ní musela tento týden v jihomoravské metropoli převzít sestřenice Helena Štefanová.

Vyhlídky několikanásobné Slavice se naštěstí zlepšují. Podle informací serveru blesk.cz jí bylo ve zmíněné nemocnici slíbeno, že pokud budou výsledky nadále dobře vycházet, bude o víkendu propuštěna do domácí péče.

Na verdikt lékařů netrpělivě čeká její manžel Jan Kolomazník, který za svou ženou dvakrát denně dochází na návštěvy do nemocnice. Doma se totiž nudí. „Bez Evy je to smutné, nemám si s kým povídat, protože na nějaké schůzky s přáteli vůbec není čas,“ řekl zmíněnému webu.

Témata: Eva Pilarová