Těhotná Monika Bagárová: Pohlaví miminka ODHALENO!

Monika Bagárová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 11:55

Monika Bagárová před necelými dvěma měsíci potvrdili, že je těhotná. Její fanoušci od té chvíle lační po dalších informacích o jejím těhotenství. Dnes se dočkali. Oblíbená zpěvačka jim prozradila pohlaví miminka.

U vánočního stromku se Monika Bagárová a její přítel Makhmud Muradov, zápasník MMA, sešli, aby fanouškům s fotkou z ultrazvuku v ruce prozradili, že sympatická zpěvačka je těhotná. Jak se blíží porod, nastávající maminka prozrazuje na sociálních sítích další podrobnosti.

Před časem třeba naznačovala, že podle chování v bříšku bude děťátko spíš po tatínkovi, který si vybíjí zlost v kleci. „Mám takový pocit, že to bude divoké miminko. Po kom asi?“ ptala se návodně svých příznivců na instagramovém profilu. Dnes tam ale zveřejnila další příspěvek, který všechno od základu mění.

Porotkyně a někdejší účastnice SuperStar tam sdílela novou fotografii, na které je vidět rostoucí bříško. V doprovodném komentáři pak mezi spoustu srdíček vměstnala jasný vzkaz: „Budeme mít holčičku.“

Monika ihned obdržela spoustu gratulací a přání pevného zdraví, aby všechno dobře dopadlo. Teď bude jistě všechny zajímat, jestli se dcera vydá ve šlépějích maminky a pokusí se uspět v hudebním průmyslu. Uvidíme…

Témata: Monika Bagárová